Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

London (2005) - filmajánló

2008.03.22. 13:00 :: ~Alice~

 Szívrablásnál mindig jól esik egy kis önmarcangolás. Ilyenkor bespájzol az ember papírzsepivel, fagyival vagy sörrel nemtől függően, sírós zenéket hallgat, no meg fájdalmasabbnál fájdalmasabb filmdrámákat néz. A London tökéletes a szenvedéshez, de még azoknak is tetszeni fog, akik épp nem lelki betegek. Egy dolog biztos, akár boldogan, akár boldogtalanul nézed, a stáblista lecsorgása urán úgy érzed, el kell szívnod egy szál cigit, már csak megnyugtatásképpen is...

tovább

ha érdekelt és klikkeltél a továbbra, akkor észrevehetted, hogy a link elnavigált egy másik oldalra, mégpedig a Lemezek Nektekre. Bizony, ez ma a bréking nyúz. A filmes írásokat a nagyobb aktivitás kedvéért oda szervezem ki. Hellostrangeren azért jelezni fogom, ha oda fel kerül valami, ahogy a London esetében történt, már az ingyenreklám kedvéért is. :)

 

 

erre pedig most hívták fel a figyelmem: Red Bull Mozifanatikusok Éjszakája

 

 

3 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr51392177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.p 2008.04.09. 21:18:25

véletlenül (ismeretlenül) vettem ki ezt a filmet 2 éve a tékából, de nálam a dorg szerepe nem stimmelt a filmben. Kicsit felhúztam magam, amikor csak szívtak-szívtak sorban és ahelyett, hogy beájultak volna, egyre tisztábbak voltak az agyak, az emlékek... így kicsit feleslegesnek tűnt a drog!
De a csajszi bejött! :)

~Alice~ · http://dailyoutfitplans.tumblr.com 2008.04.09. 22:03:24

persze, a drogtéma a film gyenge pontja... Nemtom, én szeretem a filmet, ahogy van - gondolom a nők amúgyis szeretik a sírós romantikus filmdrámákat, ez törvényszerű :)

Mexicoi 2008.11.26. 22:35:59

Sztem non jó a film én non szeretem jó az egész történet a drog téma tényleg érdekes lett nem tudja valaki annak a zenének a címét és elő adóját amikor a csávó megy le abuliba hogy beszéljen Londonnal?tudjátok verekednek is nemsokkal utánna aki tudja írja már+ PLS PLS
süti beállítások módosítása