Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

trekofdöszámör - Lustra : Scotty Doesn't Know

2008.07.06. 15:53 :: ~Alice~

A Eurotrip című, kegyetlen jó vígjáték betétdalával most elköszönök egy időre, pontosan két hétre, mivel hátizsákos Európatúrára indulok holnap. Az állomások: Eindhoven (ide fapadossal jutunk ki, aztán vonatozás) , Amszerdam, Rotterdam, Brüsszel, Bruge, Amiens, Párizs, Luxemburg, Nancy, Bern, Zürich, tavak, München, Degendorf, Prága. - én két hét után, 19-én Zürichből fogok hazajönni, remélem egyben visszaérek két vesével, és nem teszek  hosszabb kényszerpihenőt pl. Olaszban táncosnőként. Pár nappal ezelőtt még hátizsákom sem volt, szállásunk meg csak egy helyre van ledumálva, szóval youth hostelek, kempingek lesznek találomra. Első éjjel úgy tűnik, repteres csöveléssel kezdünk... lesz mit mesélni az unokáknak... :)

A legjobbat még nem mondtam - bár ezért lehet, hogy sok utálkozó kommentet fogok kapni - Amszterdamban ünneplem a szülinapom. :)  Mi scusi! Mi scusi! :):):) Életem legnagyobb kalandja előtt állok, remélem jól sül el... két hét múlva mesélek! :) 

Addig is jó nyarat, pihenést, bulizást, fesztiválozást kívánok mindenkinek! A dolgozó jómunkásembereknek pedig kitartást! :)

1 komment

Címkék: egyéb trekofdödéj

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr96555773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sourcherry 2008.07.06. 18:02:08

Juj ez a komment nekem beütött, nagyon nagyon nagyon fasza lesz nektek, dokumentáljatok, nehogy bármi élmény a homályba vesszen :)
Magázódol az olvasóközösséggel ?;)
süti beállítások módosítása