Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

Brékin' nyúz

2008.05.03. 12:33 :: ~Alice~

 

Szombat esti bombafrász

Április 26-án, szombaton Bon Jovi három órás késéssel kezdhette el floridai koncertjét egy bombatámadással fenyegető telefonhívás miatt.

A sunrise-i Bank Atlantic Centerben helyet kapó buli kezdete előtt nem sokkal, pontosan este hatkor a helyi rendőrséget ismeretlen hívó két bomba robbanására figyelmeztette. A fenyegetés szerint a bombák a koncert alatt, 19 óra 57 perckor robbantak volna. Az épületet a hatóságok azonnal kiürítették, és kutyákkal vizsgáltatták át. Miután biztosították az aréna területét, a tömeget vissszaengedték és három órás késéssel, valamivel este kilenc óra előtt kezdődhetett el a koncert. A vaklárma okozója mobiltelefonról tárcsázta a 911-et, egyelőre kétséges, hogy a hatóságok bárkit is gyanúsítanának.

Forrás: www.antimusic.com

Az életben nem gondoltam volna, hogy Bon Jovi és a veszélyes szó egy mondatban szerepelhet...mik vannak...

Jimi Hendrix pornóban??? 

Jimi Hendrix amerikai zenész, kulturális ikon, sokak szerint a világ legnagyobb gitárvirtuóza. A Vivid Entertainment vállalat újabban pedig pornósztárnak kiáltotta ki az 1970-ben elhunyt rockistent.

Az amerikai pornócég egy negyvenéves amatőr videót dob piacra Jimi Hendrix, a szex videó címmel. A felvételen Hendrix két nővel osztja meg az ágyát egy homályos hotelszobában, legalábbis a forgalmazó állítása szerint. A most kiadásra kerülő videót egy gyűjtőtől szerezte meg a vállalat, annak hitelességét többen is megerősítették, de a felvétel valódisága még így is megkérdőjelezhető. Az eredetiségvizsgálat egyik szakértője Pamela Des Barres, volt grupi és ex-szerető szerint a házi pornóban valóban a gitárzseni játssza a főszerepet a két Foxy Lady társaságában. Cynthia Albritton gipszszobrász, aki a rock sztárok hímtagjairól készült formáiról vált híressé és akinek Hendrix péniszét is sikerült megörökítenie, szintén úgy véli, hogy a szexvideó igazi.  Bob Merlis, a zenész vagyonát kezelő Experience Hendrix szóvivője nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Kathy Etchingham, volt barátnő viszont határozottan állítja, hogy a képkockákon egy hasonmás látható. Az utóbbi időkben a celebekről készült videók különösen népszerűkké váltak a pornóvilágban. Paris Hilton és Pamela Anderson után Jimi Hendrix 11 perces videója is az iparág nagy slágere lehet.

Forrás: http://news.yahoo.com

Azt sem gondoltam volna, hogy lesz valami közös Paris Hiltonban, Pamela Andersonban és Hendrixben...

 

A Cure tizenhármasai

A Cure minden hónap 13-án, összesen négy kislemezzel fog jelentkezni,  új, 13-ik stúdióalbumuk szeptemberi megjelenéséig.

Robert Smith zenekara nem a Radiohead keltette ingyenes letöltési hullámot lovagolja meg, hanem más, különleges stratégiával dobja piacra az egyelőre cím nélküli, soron következő lemezét. A Cure minden hónap 13. napján kislemezzel lepi meg rajongóit. Az A oldalon a The Only One, a B oldalon az NY Trip című dalokkal május13-án érkezik az első kiadvány, a péntek 13-ára eső júniusi kislemezen a Freakshow és az All Kinds of Stuff hallhatóak majd. A júliusi és augusztusi adag dalcímeit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, az viszont már biztos, hogy a B oldalas számok nem kerülnek fel a zenekarnak remélhetőleg szerencsét hozó 13-ik albumra.

Forrás: http://www.pitchforkmedia.com

 

1 komment

Címkék: zene egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr6452106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.05.03. 14:08:32

intuitíve úgy érzem majd egy hónap múlva kiderül, hogy nem hendrix szerepel a felvételen, de ha mégis, nála még mindig lehet ez a művészi önkifejezés és lázadás egy eszköze, míg pl Paris Hilton egyszerűen egy hihetetlenül buta hp. (szabadjon emlékeztetnem a SouthPark "Ostobenkó k..va video készlet" c. epizódjára ;)

Pamela Andersont meg meg kell védenem, mert nélküle sok tizenéves srác élete lett volna szürkébb és unalmasabb... (ráadásul asszem az ő videói a mötley crüe dobosával valahogy nem direkt lettek közkinccsé téve, nem úgy mint Paris mamánál, aki viszont ezen kívül semmi "értékeset" nem is tud felmutatni önmagával kapcsolatban)
süti beállítások módosítása