Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

Nagyon állat design

2008.03.28. 20:51 :: ~Alice~

 Nem kell feltétlenül tervezned ahhoz, hogy designer legyél. Az ötletesség persze nélkülözhetetlen. A svéd Front csoport Design by Animals 2005-ös projektjét a véletlennek és az állatoknak köszönheti.

Patkánytapéta: mintanélküli tapétatekercset kóstolgattak a kis drágák, ezt pedig egy hagyományos tapétára ragasztották fel a designerek, a patkányok rágcsálta lyukakon keresztül vált láthatóvá a mintázat. Kutyaváza: a hóba bemasírozó kutyák lábnyomát öntötték ki, amit aztán kivájtak. Kígyóruhafogas: anyaghengerre kígyó tekeredett, a kígyó összenyomta az anyagot és mintakerült bele. Légylámpa: a fényforrás körül keringő légy röppályája alapján motion capture technikával kacskaringós lámpa készült (szerintem ehhez nem kell légy, pár firkával megtervezem ceruzával egy darab papíron…), Nyúllámpa: üregi nyúl odvát kiöntötték ez adta a lámpabúra formáját. Rovarasztal: faanyagban élő szú járatainak mintáját utánozták le.

 

Forrás: Design a 21. században (Marcus Fairs)

Szólj hozzá!

Címkék: design

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr76401187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása