Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

Gondolatok a blogtárban - a hivatalos mélypontom

2008.03.27. 19:46 :: ~Alice~

Ma gondolkodtam. Ritkán fordul ez elő, szerencsére. Ma sem volt túl sok értelme, mert csak általános baromságok jutottak eszembe:

 

  1. Hogy lehet egy lánybandát Puncicicababáknak hívni? Rendben, a Pussycat Dolls is nyilván a cicamica jelentést domborítja ki, na de akkor is...benne van a dologban NA! Hmmm… háde legalább azt kapjuk, amire számítottunk.
  2. Miért finomabb a mekis krumpli a Burger krumplinál? És miért van az, hogy én csak tegnap tudtam meg, hogy ha felmutatod a diákod, akkor automatikusan nagyadagot kapsz a hambi királyban? Hmmm…azért mert kussolnak róla, mint szar a fűben.
  3. Hogy lehet egy mulatós bandát Kredencnek keresztelni? Hogy lehet erre igény egyáltalán? Hmmm….Oh my god!
  4. Miért adott ki Kozsó Szerelemember címmel verses kötetet? Miért fenyegetőzik azzal, hogy Szerelemember I. kötet? Ez azt jelenti, hogy lesz folytatás? Hmmm… háde legalább fel tudunk készülni időben az újabb csapásra.
  5. Miért érzik úgy a könyvesboltok, hogy a Szerelem a kolera idején-t Shakira nevével kell reklámozni?
  6. Vajon milyen lehet Bono 3D-ben?
  7. Hogy tudott a Portishead a Machine Gunhoz ilyen videót csinálni?
  8. Miért utálom annyira James Bluntot?
  9. Lenni vagy nem lenni?

 

Sorry, ma vettem fel a szigorlatom, az idegösszeroppanásnak tehát nyomós oka van. Kompenzálok két hasznos zenei linkkel:

1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz – teljes albumbázis

Jazz-válogatás

5 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr15399561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sourcherry 2008.03.27. 21:24:27

Ez a személyes jellegű szösszenet commentelésre ihletett. És egy kérdés feltevésére. Hambi király? Én miért tudom mi az ?;)

~Alice~ · http://dailyoutfitplans.tumblr.com 2008.03.28. 06:09:22

az a kérdés hogy miért nem tudod mi az? hát BURGER KING, csak nem akartam szót ismételni :D:D:D

sourcherry 2008.03.28. 08:04:40

na ezért nem szoktam kommentelni, mert így ezrek előtt feltárul sötétségem :) még jó hogy ritkán kajálok ilyen helyeken. amúgy omg milyen korán kelsz!

Roger Falconi · http://napizene.blog.hu 2008.03.28. 18:25:36

Nem túl nagylábon élő albérletes egyetemista révén én még első félévben rájöttem erre a börgeres akcióra (ez volt olyan 2006 végén télen), feltűnt valami nagyon apró kis matrica a falra ragasztva, amire ki volt írva. Viszont azóta ha gyorskaját akarok go burger, semmivel sem rosszabb a mekinél (nem is jobb), és spórolok 100 egész forintot! :D

~Alice~ · http://dailyoutfitplans.tumblr.com 2008.03.28. 20:05:24

sourcherry: a sötétség maga a bejegyzés, szerintem csak az zavart meg :) amúgy van egy vicces 87-ben kiadott "könnyűzenei lexikonom", amit a tervezett rendszerváltás előtt/után estre viszek majd, ha a koncepció még maradt :)

Roger F.: sok kicsi sokra megy, párszázas ajánlatoknál már számít az a kis aprópénz is :)
süti beállítások módosítása