Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

Lomtalanítás

2008.03.03. 18:56 :: ~Alice~

 

Rengeteg kacat porosodik a szekrényekben, fiókokban, pincékben, padlásokon. Személy szerint én mindig is lusta voltam úgy istenesen kidobálni dolgokat, általában a jó lesz ez még valamire filozófiára hivatkozva tartok meg használhatatlan kütyüket. Stuart Haygarth bebizonyította, hogy van értelme a szemét felhalmozásának. Millenium nevű csillárja 1000 darab használt petárdából áll. Disposable csillárja két méter magas oszlopát 416 eldobható műanyag borospalack alkotja, a Shadey Family-kollekció kiselejtezett lámpabúrákból áll. A képen látható Tide csillár pedig maga a káosz, alkotóelemeit két éven keresztül gyűjtögette Haygarth Anglia délkeleti partjainál. A világítótestek 140 centi átmérőjűek, átlagosan 1100 tárgyat, palackokat, napszemüvegeket, vízijátékokat és ipari hulladékokat tartalmaznak. A Tide, mint dagály név az óceáni árapály miatt született, a lámpa gömb alakjával a tervező a holdra kívánt utalni. Haygarth eleinte könyvborítókat fotózott majd magazinoknak készített fotómontázsokat, később designerként az assemblage irányzat jeles képviselőjévé vált.

 http://www.stuarthaygarth.com/default.asp?V_DOC_ID=1080

Forrás - Marcus Fairs: Design a 21. században, a legtöbb artos/ designos bejegyzés forrása ez az album,  lapozgassatok bele itt: http://www.amazon.co.uk/gp/reader/1844422690/ref=sib_dp_pt#reader-link

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: design

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr44363909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása