Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

Digital Dawn - Digital Bath

2008.02.29. 20:17 :: ~Alice~

LoopDigitalDawn03.jpg 

A Digital Dawn, azaz a Digitális hajnal fantázianevet viselő árnyékoló Rachel Wingfield munkája. A nappali fényt szűri, sötétedéskor fokozatosan világítani kezd. Anyaga – ahogy az okosok írják: elektrolumineszcens textília. Gesundheit! Lefordítom: bele van építve a cuccba egy fényérzékelő, az elektromos áramos változatát használják hifik, autófelszerelések meg mobilok kijelzőinél is. No de nem hiába tanult a mi Rachelünk a Loughborough Egyetemen textiltervezést: ez az elektrocumós anyag a képen látható gyönyörű virágmintázatot adja ki. Ez az igazi hangulatvilágítás! A saját vállalatán, a Loop pH-n keresztül forgalmazott egyéb termékei is izgalmasak:

digital_dawn1.jpgLight Sleeper – éjszaka halványan világító takaró é párna (valsz ilyet adnék a gyerekemnek, ha nagyon félne a sötétben)

Walls With Ears – tollpihe mintájú tapéta hangérzékelőkkel, zaj hatására a tapéta erősebb fényt sugároz (jobb mint a tapsolásra/csettintésre felkapcsolódó lámpa – valsz ezzel vágnék fel a vendégek előtt)

Temporal – köztéri világítórendszer, mozgásérzékelős falicsempe (valsz ez kerülne a fürdőmbe)

Katt: http://loop.ph/bin/view/Loop/DigitalDawn

Amúgy meg egyik kedvenc Deftones dalom jutott eszembe: a Digital Bath – fíling lenne a Digital Dawn fényénél repeaten hallgatni:

Szólj hozzá!

Címkék: design

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr90359915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása