Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

Mémelés

2009.02.28. 11:02 :: ~Alice~

Nyuszisz bevont ebbe a mémelésnek nevezett valamibe, aminek a lényege, hogy össze kell gyűjtenem 10 olyan valakit, akit nem rúgnék ki az ágyamból, 5 megvalósítható és 5 megvalósíthatatlan vágyat. A játékot öt másik bloggernek kell továbbadnom.

Íme a 10 pasi sorrend nélkül (sorry nincs kedvem a képek rendezgetéséhez)

 

Johnny Depp

 

Michael Vartan

Heath Ledger

Gyalogkakukk a Kontrollból

 

James Purefoy

Jonathan Rhys Myers

Chino Moreno - még fiatalon, mikor még nem hízott meg akkorára, mint egy ház (bocs, csak ezt a szar képet találtam)

Karalyos Gábor, a Petya a Moszkva térből

Adam Brody

Lestat a Queen of the Damned című vámpíros filmből. (A színész életben annyira nem bejövős, de amúgy Stuart Townsend a becsületes neve és ő Charlize Theron pasija)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A megvalósítható vágyak:

1. A mostani boldogság tartson minél tovább, mert most valahogy minden egyben van, család, barátok, szerelem minden.

2. Belekezdeni néhány dologba: rajzolás, edzés, nyelvtanulás, többet szeretnék foglalkozni zenével, olvasással, írással. És egy dolgot meg szeretnék már befejezni végre: az egyetemet.

3. Egy olyan munkahely a jövőben, amit maximálisan élvezek és szeretek. Nincs baj a mostanival sem, sőt örülnék, ha tudnék maradni, csak más, kreatívabb munkakör kellene.

4. Ez meg kézzelfogható, küszöbön álló dolog, csak nagyon lassan akar bekövetkezni: költözés. Már hónapok óta porosodnak a bútorok és még mindig nem cuccoltam be a lakásba, mert valami mindig közbejött.

5. Meg persze, amit mindenki kíván: tökéletes férj, tökéletes gyerekek, unokák, hogy a legvégén szépen, nyugodtan haljak meg, hogy semmit ne bánjak meg. Na jó nem kell a tökéletes, csak az öröm meg a bódottá :)

Nem megvalósítható vágyak:

1. Hogy visszakapjam a bátyámat, vagy csak hogy jobban emlékezzek rá.

2. Az ember a hibáiból tanul, meg végülis jól sült el sok minden, ami régebben igen csak szarul esett, de akkor is változtatnék a történelmen: távol tartanám magamtól azokat, akik túl sokat engedtek meg maguknak (vagy én engedtem nekik túl sokat? mindegy)

3. Gondtalanabb élet kevesebb felelősséggel, hogy ne kattogjak azon, mit kell csinálnom, hova kell rohannom, stb. Hogy ne kelljek fel magamtól még hétvégén is fél hétkor, nyugodt pihenést szeretnék, de nem hiszem, hogy a felelősség bármikor eltűnne...

4. Külföldre költözni, több országot is megjárni, kiszakadni otthonról. Ehhez meg nem vagyok elég bátor.

5. Elégedett legyek a környezetemmel vagy akár magammal is (itt nem beképzeltségről van szó, hanem egészséges önbizalomról.) Na meg én akarok lenni a megtestült JÓSÁG, de nem tehetek róla, ha néhány embertől csak falra mászni tudok :)

És akkor jöjjön az öt blogger, akiknek a listájára kíváncsi vagyok:

samspade

Mizeka

Nefrit

poprocks

whistleblower

de utóbbi két emberemet VVega sajnos már lelőtte.

8 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr96971242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.02.28. 12:44:55

Jó kis lista. Michael Vartant én is szerettem az Aliasban, a Gyalogkakukk arcára nem emlékeztem, Karalyos Gábor tetszett a Moszkva térben, de aztán másban még nem láttam, vajon miben szerepelt még?

~Alice~ · http://dailyoutfitplans.tumblr.com 2009.02.28. 14:00:58

egy moziban is bemutatott filmjére emlékszem csak, de azt már nem láttam. Ez A miskolci boniésklájd volt.
www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=108565&i_direction=2&i_city_id=&i_county_id=-1

nyuszisz 2009.02.28. 18:32:57

@~Alice~: köszi, erről a filmről már hallottam, de még én sem láttam.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.02.28. 18:44:35

Csoda, hogy Brad Pitt nem kapott helyet a felsorolásban:)

poprocks 2009.03.07. 13:10:25

Hm külföldre költözés.... hidd el nekem nem kell hozzá sok bátorság hanem csak el kell indulni. Hm miért is nem megvalósítható?

Heath Ledger hát jah:)

szeredaieva 2010.11.03. 22:45:12

A külföldre költözésben a munkakeresés a legnehezebb... legalább is nekem ez volt a legnehezebb, amikor készültem külföldre, de most itt vagyok Svájcban és nagyon örülök neki. Tehát: <a href="http://kginternational.hu/">Külföldi munka</a> keresése nem egyszerü dolog, de megoldható.

szeredaieva 2010.11.03. 22:50:34

A külföldre költözésben a munkakeresés a legnehezebb... legalább is nekem ez volt a legnehezebb, amikor készültem külföldre, de most itt vagyok Svájcban és nagyon örülök neki. Tehát [link=href="http://kginternational.hu/]Külföldi munka[/link] keresése nem egyszerü dolog, de megoldható.
süti beállítások módosítása