Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

Brékin' nyúz

2008.06.29. 12:05 :: ~Alice~

Jay-Z vs. Noel Gallagher - hadüzenet viszonozva

 
Pénteken, azaz 27-én elkezdődött a Glastonbury fesztivál. Ahogy az Indieclub-on Mr Brightside is megírta, nagy felháborodást keltett, hogy a hagyományosan brit gitárzenei fesztivál egyik headlinere Jay-Z lett. Többek közt Noel Gallagher is kifogásolta a szervezők döntését, szerinte nemcsak Jay-Z-nek, de az egész hip-hop stílusnak semmi keresnivalója sincs a kultikus fesztiválon. A Pyramid színpadon fellépő Jay-Z viszont nem hagyta magát. Koncertjét az Oasis Wonderwall-jának feldolgozásával kezdte, a Radio1-nek adott interjújában pedig elmondta, Noel Gallagher véleményét akkor fogadná el, ha már járt volna a rapper egy koncertjén, különben biztosan nem lett volna ennyire negatív a brit zenész. „A poén az, hogy nagyobb ellenállásra számítottam, de akivel eddig találkoztam, mindenki izgatottan várta a koncertemet.” – nyilatkozta Jay-Z. Én meg azt várom izgatottan, hogy mi lesz ennek a vége, mert Noel sem fog a szájára ülni, tudjuk jól a Blur-Oasis de még a Liam-Noel harcok kapcsán is. 
 
Forrás: nme.com
 
 
Hogy égnek álljon a hajunk: High School Music punk verzióban
 
Megfogadtam magamnak, hogy öreg koromban is tisztában leszek azzal, hogy mi történik a zenében, mit hallgatnak a tinik, mi a trendi a fiatalok körében. A Tokyo Hotel sikerszériáját még tudtam követni, de a High School Musical-es őrület kezdetekor gőzöm sem volt, mi történik. Pedig a Disney filmből már három rész is a nagyérdemű elé került. Így van, Hollywood megint rétegeket hánt le egy bejáratott kasszasikerből, a szarból így lesz villámgyorsan még szarabb. És íme: a The Faded zenekar, amit az antimusic.com igen helyesen „generikus emo-pop” huszadrangú gagyinak sorolt be (ők egyébként szentül hiszik, hogy alternatív rockot játszanak), most a High School Musical Breaking Free című dalát „rockosította fel”. A musical több betétdalát dolgoztatja át a Skunk-Ape stúdió, hogy High School Musical Goes Punk! címmel kiadhasson egy újabb válogatásalbumot. Egyelőre nem döntöttem el, hogy sírjak vagy nevessek. Érdemes lecsekkolni a The Faded tagjairól készült képeket a belinklet myspace oldalon. Az énekes egészen konkrétan úgy néz ki, mint valamilyen nagyon rossz harcolós manga figura, szerepelhetne a Dragonball filmváltozatában is. Most már biztos, hogy öreg koromra végképp lemaradok és fogalmam sem lesz arról, mit hallgat a tinilányom/fiam, de hogy füldugót tartani fogok otthon, az is 100%.
 
Forrás: antimusic.com
 
 
Háziállat parti kiegészítőként most már kishazánkban is
 
Hadd jegyezzem meg a tegnap erős ’wtf’ (gyengébbek kedvéért: what the fuck) pillanatát. Steiner Kristóf, miután a PEP! főszerkesztőjévé avanzsált, és miután Paris Hiltonnal exkluzív, iszonyatosan szánalmasra sikerült interjút sikerült nyélbe ütnie, a tegnapi PEP! bulit a kutyájával a hóna alatt tolta végig. No comment.

Szólj hozzá!

Címkék: zene news

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr20544369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása