Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

trekofdödéj - The Dandy Warhols : Sleep

2008.06.10. 03:48 :: ~Alice~

én már csak egy dolgot akarok, na jó kettőt: át szeretnék menni ma piacszerkből (tessék értem szorítani) meg aludni... jó sokat... legalább egy hétig...

Ezt el kell mesélnem, bár igazán az fogja érteni, akinek volt valaha köze közgazdaságtanhoz: tegnap ledöbbentem a szóbelim előtt. Egy csaj három év után sem hallott Keynes-ről, sőt megkérdezte tőlem, hogyan kell kiejteni a nevét... ez eddig hat féléven keresztül harcolt az ellen, hogy bármi ráragadjon??? Hogy maradt benn??? Hihetetlen... komolyan. Mi a szart keres ez még a felső oktatásban??? Jut eszembe a másik legjobb: világgazdaságtan vizsga előtti nagy rátanulás közepette egy másik csaj megkérdezte, hogy mikor csatlakoztunk az EU-hoz. Burokban él? Na ezért van túlképzés, mert nem röptetik az ilyeneket a büdös francba.

5 komment

Címkék: trekofdödéj

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr83512353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.06.11. 22:39:07

ehhez annyit tennék hozzá, hogy nálunk a cégnél az "irodai betanított munkások" rémisztően buták függetlenül attól hogy milyen diplomájuk van. mert van nekik. van akinek több is. de attól még hihetetlenül ostobák, és ha valamit véletlenül ún. "józan paraszti ésszel" kellene eldönteni, neadjisten két számot egyszerűen csak össze kellene adni, akkor komoly problémák elé néznek...

poprocks 2008.06.12. 18:47:53

hasonló tapasztalatok.... a hirhedt angol hipermarket vezetőinek és irodai munkásoknak az étkeztetése a feladatom mostanában.... írom a best of ot:
1:Mi a különbség a csirkehús és a sertéshús között?
2: Ez a rántott sertésborda? (és mutat a pörköltre)
3: Milyen húsból van a sertésborda?
4: Nem tudom, hogy mi az a zserbó....
5: Ez a két saláta ugyanaz? (Uborka illetve paradicsom)

és még rengeteg.....

boughy 2008.06.14. 23:41:29

a csaj nincs egyedül... én is szóbelizni voltam, és egy srác pont ugyanezt kérdezte (6 félév után): ki az a Keynes és hogy kell kiejteni a nevét... azt hittem, hogy egyedi eset, de ezek szerint vannak még egy páran :)

~Alice~ · http://dailyoutfitplans.tumblr.com 2008.06.15. 13:21:27

áááááhhhh, nagy az isten állatkertje... :(
süti beállítások módosítása