Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

Jack Black idén is mosolyt fakaszt

2008.03.04. 15:36 :: ~Alice~

 

Szeretem Jack Blacket, mert egy állat. Idén ünnepli 39. születésnapját, a színészkedést még Tim Robbins csoportjában kezdte egyetemi évei alatt. Aztán olyan műsorokban is szerepelt mint az X-akták, dejó neki. A breakthrough film, ahogy az imdb írja a Pop, csajok, staböbbi. Nem is lehetett volna ez másként, mert Nick Hornby ugyebár kötelező, a filmnek is kijár(t) a figyelem. Anno valami Gwyneth Paltrows romantikus vígjátékban is szerepelt, na meg a Holiday borzalomban is Jude-dal, Cameronnal meg a titanicos Katetel. A Holidayt sosem fogom megérteni, mert minősíthetetlen. Szóval Jack nem tökéletes, de egy félisten a pocakjával az olyan filmjei, mint a Rocksuli és a szerintem kevésbé ismert Nacho Libre miatt. A Rocksuli bájos, vicces, napi 24-ben taníthatna így nekem valaki zenét, a Nacho Libre 10-ből 12 pontos. Mexikói kolostor, apácák, árvák, és pankráció. Mivan?

Trailer után garantáltan letöltöd a filmet:

A Tenacious D rockparódia nekem bevallom már sok, a King Kongban meglepő módon az önző geci szerep is jólállt Jacknek. Most pedig nagyon várom, hogy új filmje a Be Kind Rewind, melyet Michel Gondry (!!!) írt és rendezett végre kijöjjön a mozikba. Amúgy Mos Def a másik főszereplője a filmecskének. A sztori kb annyi, hogy Jack tékás arcként valami mágneses "szuperhős" képesség miatt törli véletlenül a kazettákról a filmeket, így aztán Mos Deffel együtt újraforgatják azokat és befutnak. Ütni fog!

 

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr51365253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása