Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

Improv Everywhere

2008.02.04. 05:50 :: ~Alice~

 

Woosteren kiszúrtam az alábbi videót: Public Art Performance Improv Everywhere. Lessük meg:

 

Ez nagyon kész, rá is kerestem, youtube-on is elég nézett. Ez a lefagyós dolog csak a kezdet:

 

Igen, ez nagyon komoly, jobb, mint a Kész átverés show.

Annál is inkább, mert ezt a No Pants! Subway Ride-ot minden évben megrendezik, az idei immáron a hetedik volt. A részt vevőket az Imrov Everywhere a honlapján keresztül toborozza, megadva a szükséges feltételeket. Mindössze gatya nélkül kell metrózgatni fapofával. Hurrá! J

Január 12-én a Foley Squarean volt délután háromkor a találkozó. A vállalkozó szelleműeket a szervezők kis csoportba osztották, velük szálltak fel a metróra, lehetőleg egy helyre, ott aztán gatya le, elcsomagol (a szervezők voltak olyan kedvesek és kihangsúlyozták, hogy minden nadrágért a tulajdonos a felelős…). Ha megkérdezik az utasok, hogy mégis mit csinálnak, ajánlott az válaszolni: „Kezdett kényelmetlen lenni a nadrágom…”. Majd egy adott állomáson leszálltak, bevártak pár szerelvényt és vissza. „Magán nincs nadrág!” „Elfelejtettem felvenni, és igen, fázom!” (szintén a szervezők tippje).

Persze tanga és figyelemfelkeltő, sértő fehérnemű erősen tiltott, hiszen nem a megbotránkoztatás a cél, hanem a megnevettetés. A szervezők gondoskodnak a fényképezésről, videózásról, annyi a dolguk a jelentkezőknek, hogy kedvesen viselkedjenek ha az idegenek kérdőre vonják őket.

A flash mob csoport globálisan is terjeszkedik http://improveverywhere.ning.com/

Pár év és lehet, hogy a kék metrón mi is látunk majd furcsaságokat J

 

Az Improv Everywheret bizonyos Charlie Todd indította 2001 augusztusában, 70 „bevetésen” több ezer „ügynökkel” okozott már meglepetéseket:

-         No Shirts mission – 111 félmeztelen pasi vásárolgatott/nézelődött NYC 5. sugárútján. (lánykák, van egy-két szép kockás has a honlap videóin…)

-         MP3 Experiment – tavaly volt a negyedik. 826-an Manhattanben letöltött MP3 felvételen keresztül kaptak instrukciókat. Követtek egy turistát, lepacsiztak idegenekkel, alakzatot adtak ki. Nagyon móka J

-         Redheads – 50 vörös hajú emberke tüntettet a Wendy’s vörös hajú kislányos, „rasszista” logoja ellen.

-         Stb,stb…

Részletek, videók: http://www.improveverywhere.com

http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_mob

és ezennel én is indítok egy közösségi megmozdulást: UTÁLJUK EGYÜTT A MÁVOT!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb art poén

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr40324049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása