Hello Stranger!

-You came to, you focused on me, you said, Hello, stranger. -What a FLOOZY!

Itt is

Danubius Csili a sebre

2008.01.24. 19:41 :: ~Alice~

 

Átvészeltem a vizsgaidőszakot maradandó károsodás nélkül! Juppé! Aki még húzza az igát, annak hajrá, mindenki másnak gratula, pihi, nyugalom, parti! El kezdek fellélegezni, lehelek egy kis életet a blogba is. Hello Stranger, megint!

 

 

 

Párna, takaró, meleg, szépálmok, távoli csengés. Párna, takaró, meleg…csengésberregés…álmokkk. Párna, tak—CSENGÉSRRRÚRISTEN—rémálom. Bizony ez a koránkelés. Hogy Woody Allent idézzem: „Aki korán kel, az igen.”. Sajnos én is a kakasokkal ébredtem reggelente, hajnal hatkor már a bögrémbe kapaszkodva kortyolgattam a kávémat a konyhában, közben szólt a Danubius. Nem rádiókritika következik, ahogy körbenéztem a blogok között, van abból már elég. A negatív véleményeket én is osztom, de nem húzok le még egy bőrt a témáról. A figyelmet inkább egy reggeli műsorra, a Danubius Csilire szeretném felhívni.

 

Vágó Piros, Rákóczi Ferenc és Lovász László reggel fél hattól kilencig nagyobbnál nagyobb ökörségekkel szórakoztatja a magyart, de leginkább ébren tartja a munkába indulókat. Nemes cselekedet. Reggel negyed hét magasságában viszont én általában félrenyeltem a kávém, sírtam, vagy a röhögéstől vagy az iszonyattól. A Csili ugyanis ilyenkor a Csili Rózsái című műsorban egy reggeli Balázs show-féle függönyelgördülős, Mónika show-féle szembesítős témával borzolja az idegeket. Meg persze a Nagy Ő-féle elfogadod a rózsám rémkép is bejátszik egy pöcit. Miről szól a dolog? Féltékeny, gyanakvó, még egy lehetőséget kereső nők, lányok betelefonálnak a műsorba. A rádió pedig felhívja a férjet, barátot. Rákóczi Ferenc vagy a Lovász Laci pedig SZTÁR FLÓVER virágüzletként bemutatkozva ajándék rózsacsokor kiküldését ajánlja fel ingyen és bérmentve. Az úriemberek bediktálják szívük hölgyének nevét, és hopp a hűtlen csúnyán lebukik. Ilyen esetben jön az irgum-burgum, mert a vonal túlsó végén ott várakozik a feleség, barátnő és kiborítja a bilit.

 

Kegyetlen egy ilyen műsor a hajnali órákban, jellegéből adódóan is. Néha ki fogtam pár nagyon gusztustalan esetet. Előfordult egy fagyos hideg téli reggelen, hogy a reményekkel teli fiatal lány bimbózó kapcsolata elején csak reggeli móka kedvéért igyekezett felébreszteni a kedvest. Aki viszont nem Nóri nevét mondta, hanem Dórit, akit már el is jegyzett. „Az emberfaj sárkányfogvetemény… nincsen remény, nincsen remény”

 

Szegény 15 éves lány is felhívatta az ő kisszívének közepét, akivel másfél évig volt együtt, de úgy érezte, hogy a láng még fellobbantható. A fiatalember viszont korrekt módon, közölte, hogy VÉGE, ő a független. Hápersze, kislány ébredj fel!

 

No de azért indult párszor jól is egy nap:

-         Jó reggelt kívánok! Gratulálok Ön nyert egy 10 ezer forint értékű vörös rózsacsokrot, amelyet a Star Flower ingyenesen kézbesít kedvesének!

-         Oszt küll-e azé’ fözetni?

 

Leleményes Olcsójánost is sikerült már a rádiósoknak elkapniuk. Ő a Moszkva téren vette volna át a csokrot, amit szétszedett volna, hogy „a szálakat odaadhassa a nőknek”. A feleség megnyugodott, hogy nincs szerető… legalábbis nem egy:.

-         De Béla, kik azok a nők?

-         Hát a mama, a nővérem, a húgod… meg persze…Te…

 

Érdekes műsor...megérik a pénzüket azok a nők is, akik ilyennel zaklatják reggel a párjukat. Egyszer-kétszer poén, egy hónap után ma viszont közöltem édesanyámmal: nincs több butítás, jön a Petőfi neki is.

 

 

Danubius Csili honlap: http://www.danubius.hu/csili - van egy-két vidám, full pozitív rózsabimbóöregharcos hívás is. (pofára eséseket nyilván nem raknak fel az oldalra)

Egyébként vicces a műsor fóruma is, volt már itt műsorvezető Majka is, Kapócs Zsóka is (???), ergo megy a fikázás szemét módon…

 http://www.danubius.hu/forumTopicView/14601,14621,114406

 

 

 

Desszert:

Eels – Cancer for the Cure, mert még mindig jó

https://www.youtube.com/watch?v=IDLpUxBr13I

Szólj hozzá!

Címkék: műsor

A bejegyzés trackback címe:

https://hellostranger.blog.hu/api/trackback/id/tr97310387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása